EWOLDS Bouwservice
Het bedrijf dat staat voor service en kwaliteit

 Ook voor onderhoud kunt u terecht bij EWOLDS Bouwservice.

 

 

 

 

   

 

 

 

   

 

 

 

Vervangen oude deur

 

Aanbrengen nieuwe windveren

 

Herstellen gootbodem

 

De foto's zijn een kleine greep van werkzaamheden waarvoor u Ewolds Bouwservice voor kunt inschakelen.

 

 Vastgoed onderhoud Groningen

Vastgoed verdient goed onderhoud. Omdat u als beheerder of verhuurder een bepaalde mate van verantwoordelijkheid heeft is het verstandig het vastgoed onderhoud goed te regelen. Groningen is een studentenstad en mede daardoor is er een grote behoefte aan woonruimte. Het vastgoed wordt steeds vaker te huur aangeboden om een oplossing te bieden voor die woonvraag.

 

Vastgoed beheer

Het is voor u als vastgoedbeheerder dus belangrijk om kwalitatief en goed onderhouden vastgoed aan te bieden. Met totaalonderhoud door EWOLDS Bouwservice bent u verzekerd dat het vastgoedonderhoud goed, vakkundig en tegen een scherp tarief geregeld is. Of het nu gaat om nieuwbouw, bestaande bouw of bijzondere panden met specifieke eigenschappen, wij zorgen er voor dat uw vastgoed in topconditie is en blijft.

 

Huis verkoopklaar maken

De verkoop van huizen is moeilijk maar natuurlijk niet onmogelijk geworden. Wat wij voor u kunnen betekenen?

Op uw verzoek komen wij natuurlijk geheel vrijblijvend bij u langs en nemen de staat van onderhoud op. De ervaring leert ons dat een fris en goed uitziend huis veel sneller verkoopt. Door kleine gebreken zoals bijvoorbeeld vochtplekken, scheurtjes in het stucwerk, klemmende ramen of deuren te verhelpen wordt door een relatief vaak kleine investering toch het maximale resultaat bereikt.

Klein kluswerk

Ook voor kleine kluswerkzaamheden kunt u bij EWOLDS Bouwservice terecht.