EWOLDS Bouwservice
Het bedrijf dat staat voor service en kwaliteit

Klussen voor senioren (65+)

Veel senioren en ouderen hebben moeite met de kleine klussen in huis. U heeft niet meer voldoende kracht om zware meubels of een kast te verplaatsen. U weet niet hoe u een lekkende kraan of een aanlopende deur moet repareren. U durft die lamp niet op te hangen vanwege het gevaar van elektriciteit. Al die moeilijke of zware klussen voert EWOLDS Bouwservice snel en goed voor u uit. En dat tegen heel betaalbare prijzen!

 

 EWOLDS Bouwservice helpt ouderen tegen betaalbare prijzen

EWOLDS Bouwservice heeft een service  speciaal voor senioren vanaf 65 jaar. Voor het eerste uur betaalt u slechts 20 euro per uur incl btw. EWOLDS Bouwservice voert alle klusjes uit waar u zelf de kracht, kennis of gereedschappen niet voor heeft.                                  

          EWOLDS Bouwservice helpt u met:

  • Elektriciteit: vervangen of ophangen van lampen
  • Sanitair: lekkende kranen, doorlopende wc
  • Hang- en sluitwerk: kastdeuren, ramen en deuren afhangen
  • Verplaatsen van meubilair
  • Monteren en demonteren van meubilair, kasten of bedden

 

Voorwaarden voor Klussen voor senioren

Aan het klussen voor senioren zijn enkele voorwaarden verbonden.

Minimaal 65 jaar
Wij willen met deze service echt de ouderen helpen. Vaak ook mensen die van een laag pensioen rond moeten komen. Vandaar deze leeftijdsgrens.

Woonachtig in de stad Groningen of de directe omgeving
EWOLDS Bouwservice werkt niet met voorrijkosten. Woont u buiten de Gemeente Groningen, dan betaalt u € 0,50 per kilometer en verder niets. Deze lage kosten kunnen wij alleen hanteren voor bewoners van Groningen en inwoners van de Gemeente Groningen.

Het starttarief bedraagt 20 euro incl.BTW  per uur voor het eerste uur. Duurt een klus langer dan deze tijd dan betaalt u het normale tarief van 32,50 euro excl.BTW per uur.

Exclusief materiaalkosten
Materiaalkosten worden uiteraard in rekening gebracht. Voordat we met de klus beginnen, ontvangt u van ons een indicatie van de materiaalkosten.

Voor contact kunt u het contact formulier invullen, u kunt natuurlijk ook bellen om op uw vragen of wensen een duidelijk antwoord te krijgen.